Lekker voor bij de Paasbrunch: Carpaccio met truffelmayonaise!
Het maken van dit gerecht is heel eenvoudig. Je hebt slechts 5 ingrediënten nodig om dit recept met truffelmayonaise te maken.
Ingrediënten carpaccio met truffelmayonaise:
- Carpaccio (dun gesneden ossenhaas vlees)
- Rucola sla
- Pijnboompitten
- Oude (Parmezaanse) kaas
- Zelfgemaakte truffelmayonaise (of uit een potje ;-))
TIP: Vul eventueel aan met extra ingrediënten zoals bijvoorbeeld zongedroogde tomaat of olijven.
Bereidingswijze ‘carpaccio met truffelmayonaise’:
- Leg de carpaccio op een bord en breng het op smaak met peper en zout.
- Strooi hier de pijnboompitten over en de oude (Parmezaanse) kaas in kleine stukjes/schilfers.
- Leg hier vervolgens rucola sla op.
- Sprenkel als laatste de truffelmayonaise over de lengte van de carpaccio om bij iedere hap van de carpaccio de smaak van de heerlijke truffelmayonaise binnen te krijgen.
Eet smakelijk!
De 5 lekkerste gerechten met truffelmayonaise vind je hier.
