Carpaccio met truffelmayonaise

Lekker voor bij de Paasbrunch: Carpaccio met truffelmayonaise!

Het maken van dit gerecht is heel eenvoudig. Je hebt slechts 5 ingrediënten nodig om dit recept met truffelmayonaise te maken.

Ingrediënten carpaccio met truffelmayonaise:

TIP: Vul eventueel aan met extra ingrediënten zoals bijvoorbeeld zongedroogde tomaat of olijven.

Bereidingswijze ‘carpaccio met truffelmayonaise’:

  • Leg de carpaccio op een bord en breng het op smaak met peper en zout.
  • Strooi hier de pijnboompitten over en de oude (Parmezaanse) kaas in kleine stukjes/schilfers.
  • Leg hier vervolgens rucola sla op.
  • Sprenkel als laatste de truffelmayonaise over de lengte van de carpaccio om bij iedere hap van de carpaccio de smaak van de heerlijke truffelmayonaise binnen te krijgen.

Eet smakelijk!

De 5 lekkerste gerechten met truffelmayonaise vind je hier.

Recept: Carpaccio met truffelmayonaise